تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

کمک‌هزینه دولت به اهداکنندگان کلیه افزایش یافت

هیأت وزیران با افزایش ۳۰ میلیون تومانی کمک‌هزینه اعطایی دولت به اهداکنندگان کلیه موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 02
کد خبر: ۱۵۷۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، اعضای هیأت دولت در نشست روز چهارشنبه خود به ریاست آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی»، به‌منظور سهولت در امر مربوط به پیوند کلیه و با هدف تشویق اهداکنندگان کلیه، مصوب کردند مبلغ کمک‌هزینه اعطایی به اهداکنندگان، از ۱۰ میلیون ریال به ۴۰۰ میلیون ریال افزایش یابد.

منابع موضوع این مصوبه از محل تبصره ماده (۹) اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج تأمین می‌شود.

همچنین میزان افزایش مبلغ موضوع این مصوبه، هر سال بر اساس نرخ تورم اعلامی مرکز آمار ایران تغییر خواهد کرد.

تصویب آیین‌نامه شفاف‌سازی وظایف ارکان اجرایی برای ساماندهی نحوه تخصیص و توزیع گاز مایع

دولت با توجه به لزوم ساماندهی نحوه تخصیص و توزیع گاز مایع در بخش‌های مختلف مصرف و شفاف‌سازی وظایف هر یک از ارکان اجرایی، آیین‌نامه پیشنهادی وزارت نفت برای اجرای بند (۴) منابع و بند (۱۰) مصارف جدول تبصره (۱۴) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور را با هدف برنامه‌ریزی برای مصارف مازاد بر مصارف مجاز داخلی و استانداردسازی تمام بخش‌های مصرف گاز مایع به تصویب رساند.

از مهم‌ترین دلایل تصویب آیین‌نامه اجرایی یاد شده می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- تغییر سیاستی در سبد سوخت کشور و اجرای تکلیف ایجاد شده در قانون بودجه ۱۴۰۱

- ایجاد بسترهای لازم برای اجرای مطلوب و نظارت بهتر بر عملکرد توزیع هدفمند و صحیح گاز مایع با شناسایی مصرف‌کنندگان مجاز و برنامه‌ریزی برای تخصیص سهمیه شرکت‌های موزع از طریق سامانه "سدف" و فروش گاز مایع به‌صورت الکترونیکی و رفع مشکلاتی نظیر عرضه خارج از شبکه گاز مایع، گران‌فروشی و استفاده غیرمجاز از آن و...

- ارائه سوخت به صورت نظام‌مند به متقاضیان و جلوگیری از توزیع و حمل غیراستاندارد این سوخت و کاهش مخاطرات آن و...

- پررنگ شدن نقش مصرف گاز چه به‌صورت سی‌ان‌‎جی و چه به‌صورت ال‌پی‌جی و کاهش و مدیریت مصرف بنزین.

به موجب آیین‌نامه مذکور، همه مصرف‌کنندگان نهایی غیر خانگی گاز مایع به‌جز حمل و نقل عمومی/ خصوصی (اشخاص حقیقی یا حقوقی) موظفند مطابق با دستورالعمل روش مدیریت و کنترل سوخت ناوگان حمل و نقل عمومی کشور (دستورالعمل اجرایی ماده (۴۴) آیین‌نامه اجرایی مواد (۵) و (۶) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز) نسبت به ثبت‌نام در "سدف" اقدام کنند.

شرکت پخش، تحویل گاز مایع به مصرف‌کننده را صرفاً با احراز هویت و فعالیت آن و بر اساس اعلام میزان فعالیت توسط دستگاه متولی تخصیص و در مبادی مشخص شده توسط آن شرکت تحویل می‌دهد.

تحویل گاز مایع به مصرف‌کنندگان بخش خانگی توسط شرکت‌های موزع و صرفاً از طریق توزیع الکترونیکی سوخت انجام می‌گیرد.

همچنین ساخت جایگاه‌های عرضه گاز مایع از طریق فراخوان عمومی و با اولویت ناوگان عمومی صرفاً در محدوده یکصد کیلومتری از پالایشگاه‌های نفت (تولیدکننده گاز مایع) و با رعایت ظرفیت تولید گاز مایع هر پالایشگاه و مقررات و ضوابط استقرار واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی مجاز بوده و شرکت پخش، گاز مایع مورد نیاز جایگاه‌های گاز مایع را در مبادی تأمین خود به جایگاه‌داران دارای پروانه بهره‌برداری تحویل می‌دهد.

به موجب این آیین‌نامه، سازمان ملی استاندارد ایران نیز مکلف است با همکاری وزارتخانه‌های نفت و صنعت، معدن و تجارت و سازمان حفاظت محیط زیست نسبت به تدوین یا در صورت نیاز به‌روزرسانی استانداردهای تخصصی سوخت گاز مایع از جمله تجهیزات سوخت گاز مایع و الزامات نصب و بازرسی آنها در خودرو و جایگاه‌ها و نیز تجهیزات حمل گاز مایع جهت تصویب سازمان ملی استاندارد ایران اقدام کند.

همچنین سازمان حفاظت محیط زیست موظف است مدت ۳ ماه از ابلاغ این آیین‌نامه، دستورالعمل اجرایی احراز استاندارد آلایندگی و حدود مجاز آلاینده‌ها را در خصوص خودروهای دوگانه‌سوز (گازمایع/ بنزین یا گازمایع/ نفت گاز) تدوین و ابلاغ کند.

صدور مجوز بهره‌برداری از جایگاه‌های گاز مایع و تمدید مجوز جایگاه‌های موجود توسط شرکت پخش پس از طی مراحل مقرر در آیین‌نامه نحوه تأمین ایمنی جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی و گاز طبیعی فشرده به خودروها، در خصوص ایمنی جایگاه‌ها و احراز شرایط و طی فرآیندهای مذکور در آن برای تأسیس و بهره‌برداری جایگاه‌های عرضه سوخت به خودروها خواهد بود و جایگاه‌دار مکلف به اجرای آیین‌نامه ایمنی در جایگاه‌های عرضه سوخت مصوب شورای‌عالی حفاظت فنی است.

از تاریخ ابلاغ این آیین‌نامه تا پایان سال جاری، مالکان فعلی خودروهای دوگانه‌سوز، در صورت ثبت‌نام در "سدف" مشمول ۵۰ کیلوگرم گاز مایع در ماه می‌شوند. عرضه گاز مایع به این خودروها پس از مهلت تعیین شده، صرفاً در صورت رعایت مفاد این ماده و از طریق جایگاه‌های عرضه سوخت خواهد بود./ ایرنا

ارسال نظر